De Watertoren aan de Speelhuislaan biedt aan meerdere bedrijven onderdak. Op dit moment is er weer ruimte voor een nieuw bedrijf of enkele kleine bedrijfjes. Het gaat om in 46 m2 netto kantoorruimte op de tweede etage, die je als een geheel of in kleinere eenheden kunt huren. De plattegrond en enkel sfeerfoto’s van de kantoorruimtes zie je hieronder.

Voor de totale ruimte bedraagt de huur € 644,-. De eneregiekosten bedragen €246,- en de servicekosten €88,- (in totaal dus € 980,-. De huurprijs is inclusief gebruik van gemeenschappelijke ruimte en de mogelijkheid gratis gebruik te maken van de vergaderruimtes. In alle kantoorruimtes is internet aanwezig (draadloos en bekabeld).

In de servicekosten zijn onder meer kosten opgenomen voor liftonderhoud, tuinonderhoud, bewaking en alarmering, water en schoonmaak gemeenschappelijke ruimten. De servicekosten variëren per jaar op basis van de werkelijk gemaakte kosten. Deze worden jaarlijks verantwoord.

Wanneer de ruimte in kleinere eenheden wordt gehuurd veranderen de kosten iets. Als je daarvoor belangstelling hebt, kun je het beste even bellen naar Herman van Rooijen (076-5213080 of 06-26110788).